duminică, 17 ianuarie 2010

Sa incepem cu ...... inceputul


Acum ..... acum ma bucur , acum zambesc , acum iubesc , acum - nu maine , nu ieri .

:) Acum tremur pentru ca simt VIATA in fiecare particica a corpului meu - nu maine , nu ieri .

Imi place sa scriu , pentru ca imi trezeste mereu constiinta clipei prezente - atunci cand creezi singurul moment pe care poti sa -l fructifici este secunda prezenta. Emotia - raspunsul corpului la mesajul mintii - se transforma in raspunsul corpului la mesajul sufletului . Nu e nimic aici care sa - mi produca direct o reactie, doar dorinta de a exploata fiecare rasuflare , fiecare reflex al corpului meu , fiecare lucru care este adus in viata mea de catre viata insasi sau de altii .

Uneori mi se intampla totusi, asa cum mi se intampla si acum , sa - mi amintesc oameni , locuri care mi-au ramas in suflet . Uneori descopar , asa cum descopar si acum , ca oriunde te -ai duce in lume o sa intalnesti persoane care te vor face sa - ti amintesti constant chipurile tuturor celor pe care ii ai in suflet pentru ca fiecare dintre aceste persoane poarta cu ea aceeasi frumusete pe care o purtau in ochi cei din sufletul tau .

Iubesc toate drumurile pe care le-am strabatut - cred in frumusetea celor ce o sa vina dar cel mai mult iubesc intens toate emotiile pe care le simt ACUM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu