duminică, 9 mai 2010

Autentitc



Sunt creatorul propriei mele vieti , sunt responsabila pentru toate actiunile mele , pentru tot ceea ce gandesc , tot ceea ce spun , tot ceea ce nu fac , tot ceea ce nu gandesc, tot ceea ce nu spun - tot ceea ce nu creez. Zambesc .... in majoritatea timpului gasesc in asta o mare bucurie , exista insa rare momente in care acest lucru ma sperie .
A existat un drum , viata mea nu este asa cum este - pur si simplu , exista un trecut . Eu am facut pace cu el , l-am lasat in urma cu secole in mintea mea iar in curand nici nu o sa -mi mai amintesc de el . Pacat insa , pana acum am refuzat sa inteleg ca am pastrat cu mine , intr-un buzunar in toate aceste secole , o bucatica de iertare . Am pastrat-o acolo , din cand in cand am mai ridicat-o in mana , m am uitat la ea dar am pus-o inapoi la loc razand si ignorand-o. Am pastrat-o in tot acest timp - pentru mine , dar nu am avut curajul sa mi -o daruiesc .
ACUM insa este momentul cel mai potrivit sa spun : "multumesc (...)" , "imi cer iertare (...)" si "ma iert in numele meu si al tuturor celor care nu mai pot sa o faca " - fara motiv deosebit sau poate pentru ca merit , dar in special pentru ca pot.

3 comentarii: