duminică, 25 octombrie 2009

I said ...That's life


"Frumusetea vine din interior" - in ultimul timp ma gandesc : ori eu sunt dusa cu pluta ori pana acum am fost plecata departe si abia ce m -am intors , pentru ca mult , dar mult timp n - am crezut in vorbele astea "de batrani" . De ce as fi crezut - traim intr-o lume cosmetizata si competitiva , intr-o lume in care avem senzatia ca nu ne permitem timpul de a lua contact cu mai mult decat aparentele .
Am descoperit insa ca exista o prejudecata - se spune ca frumusetea asta interioara trebuie cautata adanc , ca are nevoie de rabdare si de muuuulta atentie . :) ) Nimic mai departe de adevar - am spus - o si cu alte ocazii "frumusetea e in ochii celui care priveste" , cel putin o parte din ea , cealalta parte se afla in sufletul persoanei , in modul in care se priveste pe ea si pe ceilalti , in atitudinea cu care se transforma pe sine intr-o opera de arta, in pasiunea pe care o arde prin actiuni si cuvinte , sau altfel spus in talentul sau . Cat timp iti ia sa percepi asta - o milisecunda (simturile noastre percep anumite caracteristici aproape instantaneu) , o secunda , un minut , mai multe , cateva ore daca suntem foarte obositi :)) .
Oamenii care fac lucrurile cu pasiune sunt adevarate revelatii pentru orizontul ochilor dar mai ales pentru gustul sufletului .
Privesc in jur si descopar cu stupoare ca oamenii cei mai frumosi nu se incadreaza in tipare ! Frumusetea depaseste cu mult standardele societatii , caci daca o silueta frumoasa ne poate face sa zambim din prima secunda, unui om talentat ii trebuie tot atat sa ne faca sa plangem de emotie !
Asa ca fa ceea ce stii sa faci cel mai bine si cu pasiune pentru ca e o lume plina de posibilitati minunate .... asta e viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu